در حال نمایش 4 نتیجه

گروت چیست ؟

گروت از آب، سیمان، ماسه و سایر افزودنی‌ها تشکیل شده است. گروت برای از بین پردن فضاهای خالی، ترک‌های بزرگ و کوچک، جلوگیری از لایه لایه شدن بتن یا خرد شدن مورد استفاده قرار می‌گیرد. بد نیست بدانید که گروت‌ها به شکل پودر هستند که پس از اختلاط با آب و به صورت ملات سیمان (سیال) مورد استفاده قرار می‌گیرند.
مهم‌ترین ویژگی مورد نیاز گروت جهت انتقال باز از صفحات فلزی پایه به فندوانسیون است که در سیمان معمولی داشتن چنین ویژگی ممکن نیست. علاوه بر این مقاومت و دوام در بتن‌های حاوی گروت نسبت به بتن‌های دون گروت بسیار بیشتر است. البته کارفرمایان به هنگام استفاده گروت می‌بایست ابتدا آزمون‌های آزمایشگاهی را انجام دهند تا در هنگام انجام فرآیند‌های اجرایی و بتن ریزی دچار مشکل نشوند.
شرکت بتن شیمی ماهان با استفاده از توان متخصصان خود تیم فنی خود به هنگام تولید انواع مختلف گروت ها، در کلیه مراحل آزمون‌های ارزیابی کیفیت را بر روی محصولات خود اجرا می‌نماید. همچنین خریداران محترم می‌توانند نوع بسته‌بندی درخواستی برای گروت پایه سیمانی و گروت پایه اپوکسی را نیز با توحه به نیازمندی خود انتخاب نمایند.


انواع گروت بتن

گروت پلیمری

این گروت‌ها در اجزای تشکیل دهنده‌ی خود دارای پلیمر هستند. رزین، پلیمر و سیمان از مهمترین اجزای این نوع گروت است. گروت پلیمری دارای دانه‌بندی‌های ویژه با ماسه سیلیسی است که موجب شده است مقاومت بالاتر و روان‌کنندگی بیشتری در ملات گروت ایجاد شود. با توجه به این ویژگی‌ها گروت پلیمری یکی از پرکاربردترین و محبوب‌ترین نوع گروت‌ها است.

گروت منبسط شونده

این نوع گروت علاوه بر داشتن ویژگی‌ها و خواص سایر گروت‌ها دارای مقاومت اولیه و نهایی بالایی است. البته رسیدن به این مقاومت رابطه مستقیم با شرایط آب و هوایی و دمایی دارد. این نوع گروت‌ها به شکل پودر خشک در بازار و به متقاضیان ارایه می‌شود. سپس با توجه به نیازمندی و مهندسی پروژه جهت استفاده با آب مخلوط می‌شود. تغییرات در گروت منبسط شونده به صورت حجمی و در دو مرحله‌ی انبساطی انجام می‌گیرد. در مرحله‌ی نخست انبساط در اثر صعود و حرکت گاز‌ها به سطح و پس از مخلوط شدن آب با گروت ایجاد می‌شود. این مرحله حدود ۱۵ الی ۳۰ دقیقه زمان خواهد برد. اما مرحله‌ی دوم ۲ الی ۳ روز پس از اختلاط ایجاد می‌شود. از این رو توصیه می‌شود پس از مخلوط شدن گروت با آب و تشکیل سیال، به سرعت مراحل گروت ریزی انجام شود. این سرعت به رسیدن ملات گروت یا سیال گروت، به مقاومت ابتدایی بالاتر پس از انبساط کمک قابل توجهی خواهد کرد. همچنین به خاطر داشته باشید که گروت منبسط شونده برای دماهای بالای ۱۰ الی ۴۰ درجه سانتی گراد مناسب خواهد بود.

مرحله اول: چقدر گروت بریزم؟

جهت ساخت ملات گروت، به ازای هر کیسه‌ی ۲۵ کیلوگرمی از پودر گروت می‌توان ۳ لیتر آب به آن اضافه کرد. در این حال ویسکوزیته‌ی ملات تشکیل شده کمی بالاست اما برای روان‌تر ساختن گروت می‌توان به ازای هر ۲۵ کیلوگرم از پودر گروت، ۴.۵ لیتر آب به آن افزود.

مرحله دوم: مخلوط کردن آب و گروت

یک نکته‌ی مهم و اساسی در ساخت گروت این است که هیچ گاه نباید آب را به پودر اضافه کنید؛ بلکه همیشه و در همه حال برای ساخت ملات گروت پودر را به آب اضافه کنید. فرایند افزودن گروت به آب به این صورت است که به تدریج باید پودر به آب افزوده شود و در این میان فرآیند هم زدن، جهت همگن‌سازی سیال صورت پذیرد.

مرحله سوم: استفاده از دستگاه میکسر

فرآیند هم زدن با میکسر می‌بایست از سرعت هم‌زدن مناسبی برخوردار باشد که سیال همگن و یکدستی را تشکیل دهد. دو فاز شدن در این فرآیند، می‌تواند نشان دهد که فرآیند اختلاط به خوبی صورت نگرفته است. همان‌طور که گفتیم همیشه به خاطر داشته باشید که فرآیند منبسط شدن گروت در بخش ابتدایی به سرعت انجام می‌شود، بنابراین حداکثر تا ۳۰ دقیقه پس از ساخت ملات گروت اقدام به گروت ریزی کنید. علاوه بر این به خاطر داشته باشید که اضافه کردن هر گونه سنگدانه، ماسه و سایر افزودنی‌ها به گروت می‌تواند منجر به نتایج عکس در گروت شود. به این خاطر اگر با توجه به نیازمندی پروژه می‌خواهید مقداری از افزودنی‌های دیگر به ملات گروت اضافه کنید بهتر است پیش از از انجام فرآیند عملیاتی آزمون‌های آزمایشگاهی برای اطمینان از عدم کاهش کیفیت را انجام دهید.  

گروت اپوکسی

گروت اپوکسی متشکل از سیمان، سنگدانه، الیاف، رزین و هاردنر اپوکسی است. این ماده به صورت سه جزئی در بازار وجود دارد و تولید و عرضه می‌شود. به صورت کلی می‌توان گفت گروت اپوکسی برای نصب، جانمایی و ثبت ماشین آلات سنگین و همین طور میلگرد‌ها مورد استفاده است. گروت اپوکسی دارای مقاومت بیشتری نسبت به گروت‌های پایه سیمانی است. نتایج آزمایش‌ها و تحقیقات بر روی گروت اپوکسی نشان داده است که این ماده می‌تواند پس از گیرش و سخت شدن مقاومت کششی بیشتر از ۹۰ مگاپاسکال را نیز تحمل کند.در خرید گروت اپوکسی مناسب  باید در نظر داشته باشید این است که آیا با سیمانی که شما مصرف می‌کنید، سازگاری دارد؟ برای این کار می توانید با مشاوران ما در بتن شیمی ماهان تماس حاصل فرمایید.

گروت سیمانی

گروت سیمانی از اجزایی چون سیمان، الیاف، روانساز و سنگدانه‌های دانه‌بندی شده‌ی مخصوص تشکیل شده است. این نوع گروت‌ها متداول‌ترین نوع گروت‌ها هستند که در فرایند‌های اجرایی و ساخت و ساز مورد استفاده قرار می‌گیرند. گروت‌های سیمانی برای ضخامت‌های ۲ الی ده سانتی متر مناسب هستند. گروت‌های سیمانی بدون انقباض هستند. این گروت‌ها می‌توانند پس از ترکیب با آب سیال (ملات) بسیار مناسب ایجاد کنند و قابلیت این را دارند که برای پر نمودن حفره ها، منافذ و… مورد استفاده قرار گیرند. گروت‌های سیمانی، یک نوع خاص نیز دارند که به آن گروت دانه درشت سیمانی می‌گویند. گروت‌های دانه سیمانی درشت از اجزایی چون پلی پروپیلن، روان سازها و مواد منبسط کننده تشکیل شده اند. این نوع گروت‌ها نیز بدون انقباض هستند و برای ضخامت‌هایی بیش از ده سانتی متر می‌توانند بسیار پرکاربرد باشند. برای خرید گروت سیمانی شما می توانید با تماس با مشاوران شرکت بتن شیمی ماهان و دادن اطلاعاتی راجع به پروژه خود، بهترین نوع گروت سیمانی رو انتخاب کنید.

انواع گروت بتن شیمی ماهان

  • گروت پایه اپوکسی Bsm Epoxy Grout-1000
  • گروت پایه اپوکسی Bsm Epoxy Grout-3c
  • گروت پایه سیمانیBSMGROUT-GRM 3
  • گروت پایه سیمانیBSM GROUT-GRM 2
  • گروت پایه سیمانیBSM GROUT-GRM
انواع گروت بتن شیمی ماهان

خواص گروت چیست؟

از مهمترین خواص گروت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
  • مقاومت نهایی ۵۰۰ کیلوگرم بر سانتی متر مربع در حالت سیال و ۷۰۰ کیلوگرم بر سانتی متر مربع در حالت جامد
  • ایجاد و ساخت ملات بدون جمع شدگی
  • زمان عمل آوری بسیار کوتاه
  • افزایش تحمل بار پذیری در سازه
  • استفاده به عنوان ماده‌ای برای آب‌بندی در مخازن به هنگام استفاده از چسب بتن
  • عدم انقباض و جمع شدگی ملات
  • گیرش سریع اولیه و بالاتر نسبت به بتن
  • افزایش چشمگیر سختی ملات نسبت به بتن

کاربرد گروت

از مهم‌ترین کاربردهای گروت را می‌توان این گونه نام برد:
  • پر کردن انواع حفره ها، شکافه‌ها در سازه
  • پر کردن زیر پایه دکل‌های برق و تجهیزات سنگین در بندرگاه‌ها
  • زیر پایه دستگاه‌های صنعتی در کارگاه‌ها که می‌بایست فشار زیادی را تحمل کنند
  • زیر صفحه ستون و بیس پلیت

مزایای استفاده از گروت

گروت همان گونه که تاکنون در این متن بارها به آن اشاره کرده‌ایم منبسط شونده است از این رو می‌تواند حفره‌ها و شکاف‌ها را پرکند. حالت غیر انقباضی گروت می‌تواند بتن را بسیار کاربردی و غیر قابل نفوذ و مقاوم در برابر ضربه کند. همچنین گروت‌ها به گونه‌ای طراحی و مهندسی شده‌اند که بتوانند نیروهای وارد شده را جذب و به زیر کار انتقال دهند. علاوه بر این موضوعات گروت‌ها می‌توانند باعث ایجاد مقاومت مطلوب و اتصال همیشگی و پایدار بین سیمان و سازه‌ها شوند. ترمیم بتن‌هایی که در اثر زمان و هر مورد دیگر دچار ضربه و ترک خوردگی شده‌اند از دیگری مزایای استفاده گروت است. روانی بالا در گروت و ملات ان مسبب می‌شود بتواند در بخش‌های مختلف نفوذ کند و تخلخل را از بین ببرد. مزایای استفاده از گروت

روش مصرف گروت

روش اجرایی و میزان دقیق مصرف گروت را می‌توان بر اساس حجم مقطع و مساحت سطحی که نیاز به گروت ریزی دارد مشخص کرد. اما در این جا بهتر است ذکر کنیم که پیش از آغاز فرآیند اجرایی و گروت ریزی بهتر است از استاندارد و کیفیت محصول خریداری شده اطمینان حاصل کنید. برای این کار بهتر است پس از خرید یا پیش از خرید اقدام به مشاهده و انجام آزمایش‌های استاندارد بر روی گروت نمایید. اما به صورت کلی می‌توان در مورد فرایند اجرایی و مصرف گروت سیمانی این چنین فرایندی را در نظر گرفت که در ادامه آن را ذکر می‌کنیم. جهت ساخت ملات گروت، به ازای هر کیسه‌ی ۲۵ کیلوگرمی از پودر گروت می‌توان ۳ لیتر آب به آن اضافه کرد. در این حال ویسکوزیته‌ی ملات تشکیل شده کمی بالاست اما برای روان‌تر ساختن گروت می‌توان به ازای هر ۲۵ کیلوگرم از پودر گروت، ۴.۵ لیتر آب به آن افزود. یک نکته‌ی مهم و اساسی در ساخت گروت این است که هیچ گاه نباید آب را به پودر اضافه کنید بلکه همیشه و در همه حال برای ساخت ملات گروت پودر را به آب اضافه کنید. فرایند افزودن گروت به آب به این صورت است که به تدریج باید پودر به آب افزوده شود و در این میان فرآیند هم زدن جهت همگن‌سازی سیال صورت پذیرد. فرآیند هم زدن با میکسر می‌بایست از سرعت همزدن مناسبی برخوردار باشد که سیال همگن و یکدستی را تشکیل دهد. دو فاز شدن در این فرایند می‌تواند نشان دهد که فرایند اختلاط به خوبی صورت نگرفته است. همان طور که گفتیم همیشه به خاطر داشته باشید که فرایند منبسط شدن گروت در بخش ابتدایی به سرعت انجام می‌شود بنابراین حداکثر تا ۳۰ دقیقه پس از ساخت ملات گروت اقدام به گروت ریزی کنید. علاوه بر این به خاطر داشته باشید که اضافه کردن هر گونه سنگدانه، ماسه و سایر افزودنی‌ها به گروت می‌تواند منجر به نتایج عکس در گروت شود. به این خاطر اگر با توجه به نیازمندی پروژه می‌خواهید مقداری از افزودنی‌های دیگر به ملات گروت اضافه کنید بهتر است پیش از از انجام فرآیند عملیاتی آزمون‌های آزمایشگاهی برای اطمینان از عدم کاهش کیفیت را انجام دهید. روش مصرف گرت

نکات اجرایی گروت ریزی

مهم‌ترین نکاتی را که در حین فرآیند اجرایی گروت می‌بایست رعایت کنید، عبارت‌اند از:
  • پیش از اجرای پروژه و حتی به پیشنهاد ما پیش از آغاز فرآیند ساخت ملات گروت، بهتر است از قرار گرفتن تکیه گاه‌ها در جای خود اطمینان حاصل شود.
  • از صاف بودن یا تراز بودن سطح بیس پلیت‌ها پیش از انجام فرآیند اجرایی و آغاز ساخت ملات گروت اطمینان حاصل کنید.
  • بتن سطحی که می‌خواهید گروت پاشی نمایید حداقل سن ۷ روزه را باید داشته باشد.
  • سطح بتنی که میزبان گروت است باید کامل و بدون نقص باشد.
  • به خاطر داشته باشید که پیش از گروت‌پاشی می‌بایست سطوح را بررسی کنید تا از عدم وجود الودگی‌هایی به مانند روغن، ذرات غبار، چربی و… اطمینان حاصل کنید. در صورت وجود هرگونه آلودگی بهتر است اقدام به تمیز کردن سطح و از بین بردن آلودگی نمایید.
  • برای جلوگیری از از بین رفتن سریع آب گروت بهتر است سطوح را پیش از انجام گروت ریزی کاملا از آب اشباع نمایید.
  • نفوذ ناپذیری و بدون جذب آب بودن، برای قالب‌هایی که در بیس پلیت‌ها استفاده می‌شوند می‌بایست رعایت شود.قالب‌های گروت ریزی باید حداکثر ۵ و حداقل ۲.۵ سانتی متر بالاتر از سطح بیس پلیت باشند.
  • در صورت تراکم محل گروت ریزی بهتر است از قفی برای هدایت گروت به مکان‌های مورد نظر استفاده شود.
  • به خاطر داشته باشید اگر گروت ریزی در دمای بالاتر از ۳۰ درجه انجام شود فرآیند از دست دادن آب سریع‌تر اتفاق می‌افتد و در دمای زیر ۵ درجه ممکن است منبسط شدن گروت، کندتر شود. علاوه بر این پس از اجرای گروت ریزی، بهتر است سطح تا ۷ روز مرطوب نگه داشته شود.
نکات اجرایی گروت ریزی

میزان مصرف گروت

همان طور که در بخش فرآیند اجرایی ذکر کردیم، برای ساخت ملات گروت می‌بایست نکاتی مهمی را رعایت کرد. برای ساخت گروت همیشه پودر گروت را به آب اضافه کنید. همچنین برای ساخت گروت با ویسکوزیته‌ی بالا، ۳.۵ لیتر آب به ازای هر کیسه‌ی ۲۵ کیلوگرمی و برای ساخت گروت با ویسکوزیته‌ی پایین به ازای هر ۲۵ کیلوگرم ۴.۵ لیتر آب می‌توان استفاده کرد. به خاطر داشته باشید ابتدا ۷۰ الی ۷۵ درصد از از آب را صرف ساخت ملات گروت کنید و فرایند اضافه کردن گروت می‌بایست تدریجی باشد. پس از هم زدن و همگن شدن سیال، بهتر است اقدام به اضافه کردن ۲۵ درصد باقی آب نمایید و تا فرآیند همگن شدن بهتر انجام شود.

نکات ایمنی استفاده از گروت

گروت محصولی قابل اشتعال نیست، اما استفاده از دستکش به هنگام کار با آن ضروری محسوب می‌شود. علاوه بر این در صورت تماس با چشم و نقاط حساس و هم‌چنین خوردن گروت، بهتر است ابتدا چشم‌ها را خوب بشویید و در زودترین زمان ممکن به پزشک مراجعه نمایید.

نگهداری و بسته‌بندی گروت

محصول گروت می‌بایست در فضایی سربسته و بدور از نور، اشعه مستقیم خورشید و رطوبت باشد. همچنین بهترین دما برای نگهداری آن بین ۳۵ تا ۵۰ درجه سلسیوس است.

استاندارد گروت

تولید محصول گروت در ایران، با توجه به آیین نامه‌های سازمان ملی استاندارد ایران است و فرایند گروت‌پاشی بر اساس الزامات انجمن بتن امریکا به شماره ACI351.1R-99 است. این استاندارد میزان حداقل و حداکثر ضخامت را به هنگام گروت ریزی مشخص می‌کند. علاوه بر آن میزان ضخامت نیز در این استاندارد بر اساس روانی و غلظت ملات گروت تعیین شده است. همچنین دیگر استانداردهای مربوط به تولید و استفاده از گروت عبارت اند از : ASTM C1181 / ASTM C531 / ASTM C1107 / ASTM C476 MC827-78.

قیمت گروت

عوامل مختلفی بر روی قیمت گروت می‌تواند موثر باشد که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به مواد اولیه و فرآیند تولید آن اشاره کرد. علاوه بر این موارد شرایط استفاده از گروت در پروژه‌های مختلف نیز می‌تواند بر قیمت گروت موثر باشد. بدان معنا که هر پروژه یا فرآیند اجرایی با توجه به شرایط و مدل استفاده و با توجه به محاسبات مهندسی به ویژگی‌هایی خاصی در بتن نیازمند است از این رو به هنگام خرید گروت، ویژگی‌هایی خاص از آن توسط کارفرما مورد نظر است که می‌تواند بر روی قیمت گروت موثر باشد. همچنین یکی از موارد دیگری که بر قیمت نهایی گروت موثر باشد، نحوه‌ی بسته‌بندی گروت است.

خرید گروت

همان طور که می‌دانید بازار رقابتی و درخواست بالای این ماده سبب شده است که تعدادی از افراد بدون رعایت استانداردهای موجود و حتی وجود آزمایشگاه در کارگاه تولیدی؛ و تنها با استفاده از یک فرمول ثابت اقدام به تولید گروت نمایند. اما به شما مشتریان به هیچ عنوان چنین خریدی را توصیه نمی‌کنیم. برای خرید گروت بتن بهتر است پیش از خرید ابتدا مواردی چون شماره ثبت، شماره ثبت کارگاهی و وجود آزمایشگاه در کنار خط تولید شرکت تولید کننده را بررسی کنید. علاوه بر این در صورت امکان از امکانات و خط تولید گروت بازدید نمایید. هم چنین می‌توانید رزومه‌ی شرکت تولید کننده را بررسی کرده و پس از آن اقدام به خرید نمایید. شاید بتوان گفت رزومه و همکاری شرکت تولید کننده گروت با شرکت‌های بزرگ بتواند دلیل خوبی برای همکاری باشد. با این حال سازمان ملی استاندارد و وزارت صنعت و معدن و تجارت اقدام به ارائه مجوز برای واحد‌های تولید کننده این گروت می‌نماید. پس بهتر است پیش از خرید گروت این مجوز را نیز بررسی کنید.نکته دیگری که در خرید گروت مناسب  باید در نظر داشته باشید این است که آیا با سیمانی که شما مصرف می‌کنید، سازگاری داره یا نه؟ بعضی از افزودنی‌ها کنار سیمان‌های مختلف، رفتارهای متفاوتی نشون میدن علاوه بر این موضوع همکاران ما در تیم فروش و فنی شرکت بتن شیمی ماهان در تمامی ساعات اداری و روزهای هفته می‌توانند به شما کمک کنند. کافی است با ما تماس بگیرید تا از مشاوره‌های رایگان ما برای خرید گروت بهره‌مند شوید. خرید گروت

سفارش گروت بتن شیمی ماهان

هر نوع عملیات و شرایط محیطی و آب و هوایی گروت مناسب خود را می‌طلبد. گروت‌های آماده از آن جهت که فرمولی دقیق دارند بسیار مناسب هستند. این گروت‌ها در جهت استحکام بخشی و رسیدن به گیرش نهایی بتن در زمان مقرر عمل می‌نمایند. از آن جهت لازم است با دقت در این امر اقدام نمایید. شرکت بتن شیمی ماهان این محصول را با کیفیت بالا و در بسته‌بندی‌های متفاوت عرضه می‌کند جهت سفارش این محصول می‌توانید با مشاوران و متخصصان ما صحبت نمایید و از مشاوره‌های تخصصی رایگان ما بهره‌مند شوید. خرید اینترنتی گروت و نیز سفارش گروت در تعداد بالا دارای تخفیفات ویژه است. با ما در تماس باشید. سفارش گروت بتن شیمی ماهان

خرید گروت بتن شیمی ماهان

شاید بتوان گفت رزومه و هم‌کاری شرکت تولید کننده گروت، با شرکت‌های بزرگ، بتواند دلیل خوبی برای هم‌کاری باشد. با این حال سازمان ملی استاندارد و وزارت صنعت و معدن و تجارت اقدام به ارائه مجوز برای واحد‌های تولید کننده این گروت می‌نماید. پس بهتر است پیش از خرید گروت این مجوز را نیز بررسی کنید. نکته دیگری که در خرید گروت مناسب باید در نظر داشته باشید؛ این است که آیا با نوع سیمانی که مصرف می‌کنید، سازگاری دارد یا خیر؟ بعضی از افزودنی‌ها کنار سیمان‌های مختلف، رفتارهای متفاوتی نشان می‌دهند؛ علاوه بر این موضوع هم‌کاران ما در تیم فروش و فنی شرکت بتن شیمی ماهان در تمامی ساعات اداری و روزهای هفته می‌توانند کمکتان کنند. کافی است؛ با ما تماس بگیرید تا از مشاوره‌های رایگان ما برای خرید گروت بهره‌مند شوید.

سوالات متداول درباره گروت

بسته‌بندی گروت چگونه است؟

بسته‌بندی گروت در شرکت بتن شیمی ماهان به صورت دلخواه مشتریان صورت می‌پذیرد. علاوه بر بسته‌بندی استاندارد، مطابق با شرایط و درخواست مشتریان این شرکت توانایی دارد گروت‌های درخواستی را به صورت سفارشی بسته‌بندی و تحویل نماید.

آیا استفاده از بتن خطرات زیست محیطی دارد؟

گروت کاملا یک ماده‌ی معدنی است و استفاده از آن هیچ گونه خطرات زیست محیطی ندارد.

نگهداری گروت در رطوبت یا دمای بالا موجب از بین رفتن ویژگی‌های آن می‌شود؟

با توجه به میزان رطوبت و میزان کاهش یا افزایش دما، زمان ماندگاری و انبارداری گروت تغییر پیدا خواهد کرد.

گروت چیست؟

مخلوطی با نسبت‌های خاص از آبریال سیمان، سنگدانه و افزودنی‌های مختلف است که برای موارد خاص در سازه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

موارد مصرف گروت در صنایع مختلف کدامند؟

در صنایع سنگین: برای تثبیت ماشین آلات موتوری، ژنرتورها، پمپ ها، ریل جرثقیل‌ها و… در راه سازی: تیرهای راهنمایی، لامپ‌های استاندار، پایه گاردهای محافظ، دست اندازها و… در ساختمان سازی: ستون‌های پیش ساخته بتنی و فولادی، اتصالات، روزنه‌های لوله کشی و… در تعمیرات بتن روسازی حفرات ایجاد شده و پر کردن آن‌ها

کاربرد گروت پلیمری چیست؟

گروت پلیمری در جاده‌های بتنی، کف‌سازی صنعتی، باند فرودگاه ها، محل پارک خودروها و… کاربرد دارد.

کاربرد گروت سیمانی چیست؟

گروت سیمانی در زیر صفحه ستون‌ها و بیس پلات صنعتی، کاشت بولت، پمپ تزریق بتن و… کاربرد دارد.